Mitől jó egy gipszkartonszerelő weboldala?

Facebook
Email
Arról sok helyen lehet olvasni, hogy milyen általános részei vannak egy honlapnak, de vajon milyen egy jó gipszkartonszerelő weboldal felépítése?
gipszkartonszerelő weboldal
Elekes Márton

Szia, Marci vagyok!

Amennyiben kérdésed van a cikk tartalmával kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal!

Tartalomjegyzék

Arról viszonylag sok helyen és sokat lehet olvasni, hogy milyen általános részei vannak egy honlapnak. De vajon milyen egy jó gipszkartonszerelő weboldal felépítése és designja? Milyen szempontokra érdemes odafigyelni a készítéskor? Milyen megoldásokat alkalmazhatunk, amik új ügyfeleket fognak hozni? Mi most mindebben szeretnénk segíteni. Lássuk, hogy mivel ajánlott kiegészíteni az általános felépítést egy villanyszereléssel foglalkozó weblap esetében.

Milyen információkat keresnek a potenciális ügyfelek egy gipszkartonszerelő weboldalon?

A legfontosabb, hogy jól látható helyen, akár többször is szerepeljenek az elérhetőségeid. Ha csak egy helyen szerepelnek, akkor az a ‘kapcsolat’ menüpont legyen.

TIPP: Cseréld le a gmail-es email címed egy sajátra, hogy igazán profi alapokra helyezd a kommunikációt is!

Gondolj azokra a leggyakrabban feltett kérdésekre is, amikkel nap mint nap bombáznak téged. Írd meg ezeket a legfontosabb információkat a nyitóoldalon vagy válaszold meg őket (kérdezz-felelek formátumban) egy direkt erre létrehozott ‘GYIK’ (Gyakran Ismételt Kérdések) menüpontban. Ezzel időt és energiát is spórolsz, hiszen nem fognak non stop általános kérdésekkel zavarni.

Így az oldalad látogatói már el tudnak érni és a legfontosabb kérdéseikre is megkapják a választ. Mostmár csak meg kell győzni őket: oszd meg velük azokat a referenciákat, amikre a leginkább büszke vagy! Ezeknek érdemes egy külön menüpontot szentelni. Így növeled a lehetséges ügyfelek bizalmát és az esélyedet a megrendelésekre.

Hasznos lehet még, ha megosztod az elérhető szolgáltatásaidat és a hozzájuk tartozó árakat, illetve a megrendelés és a felmérés menetét. Tájékoztasd a leendő ügyfeleidet minden olyan információról, ami elengedhetetlen a gördülékeny teljesítéshez.

TIPP: Átláthatóan és lényegre törően informáld az oldal látogatóit! Ne legyen túl sok szöveg az oldalon, hogy nehogy elvesszenek az információkban és elkattintsanak.

Milyen legyen egy gipszkartonszerelő weboldal designja?

Egy gipszkartonszerelő weboldal esetében  nincs szükség különleges design elemekre; a legfontosabb, hogy átlátható, modern és gyors legyen. Ez nem csak azért elengedhetetlen, hogy lássák a látogatók, hogy professzionális vállalkozással van dolguk, hanem azért is mert a Facebook és a Google hirdetései profi, naprakész honlapokon alapszanak.  Előnyös ha a vállalkozásod márkaarculatához illeszkedő színekkel, formákkal és betűtípussal készül a webdesign.

Milyen további, hasznos megoldásokat lehet még alkalmazni egy gipszkartonszerelő weboldalon?

  • Legyél jelen a social médiában is!

Hozz létre egy Instagram és/vagy Facebook oldalt a vállalkozásodnak! Ha igazán jó organikus elérést szeretnél és bevállalós vagy készíts videókat a TikTok-ra! Itt közvetlenebb hangvételben tudod tájékoztatni az érdeklődőket, de ami még ennél is fontosabb, hogy tudod hirdetni magad.

  • Nyújts gyors ajánlatkérési lehetőséget!

Egy ajánlatkérési íven az általad feltett kérdésekre válaszolva a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kérhetnek ajánlatot a potenciális ügyfeleid.

  • Chatelj a látogatókkal!

A mai rohanó, modern világban bizony van, hogy az kap meg egy munkát, aki a leggyorsabban tud reagálni és/vagy akit a legkönnyebben tudnak elérni.

  • Legyél könnyen megtalálható!

Érdemes megbízni egy keresőoptimalizálással foglalkozó SEO szakembert, aki eléri, hogy jó helyre kerülj az oldaladdal Google kereső találati listáin. Ezzel a megoldással sok új érdeklődőre tehetsz szert. Amennyiben velünk dolgozol, már a tervezéstől SEO optimalizált gipszkartonszerelő weboldalt készítünk számodra a kulcsszó sűrűségtől, a képméretezésen és elnevezésen át a betöltődési sebesség optimalizációig.

Hogyan válasszam ki a számomra megfelelő gipszkartonszerelő weboldalkészítőt?

Weboldal készítés referencia: a tapasztalat bizonyítéka

Úgy gondolom érthető állítás a weboldal készítés szakmában, hogy a referenciák az őszinte lenyomatai a szolgáltató munkájának. Amennyiben azt tapasztalod, hogy a számodra szimpatikus szolgáltató minőségi munkákat adott ki a kezei közül, akkor már jegyezhetsz a nevéhez egy piros pontot.

Weboldal portfólió összetétele

Térjünk rá a részletekre: mindenképpen előnyt jelent, ha a kinézett szolgáltató referenciái között találsz a tevékenységedhez kapcsolódó, a szolgáltató által elkészített munkát. Az igényeid és a közzétett referenciák alapján mérlegeld, hogy az elvárásaidhoz illeszkedő szolgáltatót találtál-e!

Professzionalitás a gipszkartonszerelő weboldalkészítésben

Amennyiben egy szakemberrel telefonon egyeztetsz az elképzeléseddel kapcsolatban, abban az esetben vannak jelek, ahonnan tudni fogod: megbízható kezekben vagy. Árulkodhat a telefon túlsó felén tartózkodó szakértelméről, hogy új aspektusból világítja meg a problémádat és olyan releváns kérdéseket tesz fel, amelyekre te nem is gondoltál, pedig a válaszok nagyon fontosak a céljaid megvalósítása érdekében. Amennyiben azt érzed, hogy tapasztalatra épülő, szakmai magabiztossággal „vezeti a beszélgetést” a felkeresett szakember, akkor valószínűleg jó helyen jársz: hiszen jó esetben nem csak „megvalósítót” keresel, hanem marketinges vénával rendelkező, tapasztalt üzleti partnert. Na de mi lehet a következő lépcsőfok?

Forintpontos gipszkartonszerelő weboldalkészítés árajánlat, szerződéssel, ÁFA-s számlával

Ez az üzlet jellemzően B2B (Business to Business = vállalatok közötti) piacon zajlik. Egy professzionális szakember azt követően, hogy egyeztettétek a projekt szempontjából releváns összes kérdést, képes számodra forintpontos árajánlatot készíteni, amire árgaranciát vállal. Továbbá természetesen szerződésben meghatározott módon határidőhöz köti a vállalkozó a munka befejeztének időpontját.

Tapasztalataim alapján azt javaslom, hogy olyan szakembert vagy még jobb esetben céget keress, ahol főállásban foglalkoznak weboldalkészítéssel, esetedben gipszkartonszerelő weboldalkészítéssel. A másod-harmadállású „olcsó” megoldásokból szokott több hónapos késés vagy nem ritka esetben projekt közepén felszívódó fejlesztő kisülni. Ilyenkor lehet felkeresni – elvesztegetett hónapokat követően – egy rendes vállalkozót, aki piaci áron, lelkiismeretesen elkészíti a munkát.

Cégünk a weboldal kivitelezési szolgáltatások esetében kizárólag kötbér vállalása mellett szerződik. Amennyiben Megbízó részéről a feltételek teljesítésre kerülnek (képes, szöveges, egyéb tartalmak továbbítása a szerződésben meghatározott határidőre), abban az esetben garantáltan elkészítjük határidőre céged weboldalát. A szerződésben meghatározottak szerint előlegszámla (30% értékben), majd a projekt végeztével a végszámla (fennmaradó 70% értékben) kiállítása sem maradhat el.

Ilyen egy ideális gipszkartonszerelő weboldal, készítsd el velünk!

A webfy.hu csapatával több, hasonló honlapot is készítettünk már. Ha érdekelnek a már elkészült weboldalkészítés referenciáink, amelyek jó példaként szolgálhatnak, akkor ide kattintva megtalálod őket. Kiemelt építőipari referenciáink közül látogasd meg a Stoneart Bau generálkivitelező, a WellDeck pergola készítő, VRgips gipszkartonszerelő, a Red Octopus gépivakoló és a BauHolz teljeskörű házfelújítást kínáló ügyfeleink weboldalait! Amennyiben szeretnél egy igazán profi gipszkartonszerelő weboldalt, ami minden igényedet kiszolgálja, akkor ne habozz, kérj ajánlatot tőlünk!