Hőszivattyú berendezés és klímaszerelő weboldal

Facebook
Email
Arról sok helyen lehet olvasni, hogy milyen általános részei vannak egy honlapnak, de vajon milyen egy jó klímaszerelő weboldal?
klímaszerelő weboldal készítés
Elekes Márton

Szia, Marci vagyok!

Amennyiben kérdésed van a cikk tartalmával kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal!

Tartalomjegyzék

Arról viszonylag sok helyen és sokat lehet olvasni, hogy milyen általános részei vannak egy honlapnak. De vajon milyen egy jó hőszivattyú berendezésekkel foglalkozó vagy klímaszerelő weboldal felépítése és designja? Milyen szempontokra érdemes odafigyelni a készítéskor? Milyen megoldásokat érdemes alkalmaznod, amik megrendelőket fognak hozni? Ha érdekel a téma, akkor most érdemes tovább olvasnod.

Íme, ezekkel a részekkel ajánlott kiegészíteni az általános felépítést egy hőszivattyú berendezésekkel foglalkozó vagy egy klímaszerelő weboldal esetében!

Milyen információkat keresnek a potenciális ügyfelek egy klímaszerelő weboldalon?

A legfontosabb, hogy jól látható helyen, akár többször is szerepeljenek az elérhetőségeid. Ha csak egy helyre töltöd fel ezeket az információkat, akkor az a ‘kapcsolat’ menüpont legyen. Illetve, érdemes egy ajánlatkérő/visszahívást kérő adatlapot is tenni a főoldalra, melynek köszönhetően a kevésbé aktív érdeklődőkből nagyobb eséllyel lehet megrendelő.

TIPP: Cseréld le a gmail-es email címed egy sajátra, hogy igazán profi alapokra helyezd a kommunikációt is!

Gondolj azokra a leggyakrabban feltett kérdésekre is, amikkel nap mint nap bombáznak téged. Írd meg ezeket a legfontosabb információkat a nyitóoldalon vagy válaszold meg őket (kérdezz-felelek formátumban) egy direkt erre létrehozott ‘GYIK’ menüpontban. Ezzel időt és energiát is spórolsz, hiszen nem fognak non stop általános kérdésekkel zavarni.

Így az oldalad látogatói már el tudnak érni és a legfontosabb kérdéseikre is megkapják a választ. Mostmár csak meg kell győzni őket: oszd meg velük azokat a referenciákat, amikre a leginkább büszke vagy! Ezeknek érdemes egy külön menüpontot szentelni. Így növeled a lehetséges ügyfelek bizalmát és az esélyedet a megrendelésekre.

Hasznos lehet még, ha megosztod az árakat, a katalógust, illetve a megrendelés és a felmérés menetét. Tájékoztasd a leendő ügyfeleidet minden olyan információról, ami elengedhetetlen a gördülékeny ajánlatkéréshez és teljesítéshez.

TIPP: Átláthatóan és lényegre törően informáld a látogatókat! Ne legyen túl sok szöveg az oldalon, hogy nehogy elvesszenek az információkban és átkattintsanak.

Milyen legyen egy klímaszerelő weboldal designja?

Egy klímaszerelő weboldal esetében  nincs szükség különleges design elemekre; a legfontosabb, hogy átlátható, modern és gyors legyen. Ez nem csak azért elengedhetetlen, hogy lássák a látogatók, hogy egy megbízható, professzionális vállalkozással van dolguk, hanem azért is, hogy hatékonyan tudj hirdetni. A Facebook és a Google hirdetései ugyanis profi, naprakész honlapokon alapszanak.

Milyen további, hasznos megoldásokat lehet még alkalmazni egy klímaszerelő honlapon?

  • Legyél jelen a social mediában is

Hozz létre egy instagram és/vagy egy facebook oldalt a vállalkozásodnak. Itt közvetlenebb hangvételben tudod tájékoztatni az érdeklődőket, de ami még ennél is fontosabb, hogy tudod hirdetni magad. 

TIPP: Az indulásnál mindenképpen érdemes egy social media marketinges/tartalommarketinges tanácsadását igénybe venni!

  • Nyújts gyors ajánlatkérési lehetőséget

Egy ajánlatkérési íven az általad feltett kérdésekre válaszolva a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kérhetnek ajánlatot a potenciális ügyfeleid.

  • Chatelj a látogatókkal

A mai rohanó, modern világban bizony van, hogy az kap meg egy munkát, aki a leggyorsabban tud reagálni és/vagy akit a legkönnyebben tudnak elérni. Ezért érdemes biztosítani a látogatók számára a honlapon egy Facebook messenger chat ablakot.

  • Legyél könnyen megtalálható

Érdemes megbízni egy keresőoptimalizálással foglalkozó SEO szakembert, aki eléri, hogy jó helyre kerülj a Google kereső találati listáin. Ezzel a megoldással sok új érdeklődőre tehetsz szert.

Ilyen egy ideális klímaszerelő  weboldal

A Webfynél több, hasonló honlapot is készítettünk már. Ha érdekelnek a már elkészült klímaszerelő honlap renferenciáink, amelyek jó példaként szolgálhatnak, akkor az alábbi linkeken megtalálod őket.

Ha szeretnél egy igazán profi klímaszerelő weboldalt, ami minden igényedet kiszolgálja, akkor kérj rá ajánlatot tőlünk!