Weboldal üzemeltetés szolgáltatásunkról

Facebook
Email
Milyen előnye van annak, ha igénybe veszed weboldal üzemeltetési szolgáltatásunkat? Drágább lesz végül az oldalad fenntartása? Cikkünkből kiderül. Kattints a számokért!
weboldal üzemeltetés - Hosting&Care szolgáltatás
Elekes Márton

Szia, Marci vagyok!

Amennyiben kérdésed van a cikk tartalmával kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal!

Tartalomjegyzék

Mit tartalmaz a weboldal üzemeltetés szolgáltatásunk?

Egy weboldal élete csak az élesítés pillanatában kezdődik. Mi gondos gazdái leszünk a tiédnek.

A webfy.hu által kínált weboldal üzemeltetési szolgáltatás 2020-ban a Hosting&Care nevet kapta. A weboldal üzemeltetési szolgáltatásunk abban tér el a más vállalkozásoknál népszerűsített weboldal karbantartástól, hogy azokkal ellentétben a Hosting&Care tartalmazza a webtárhely és domain, valamint plugin licence finanszírozást is:

  1. Webtárhely – csomagonként eltérő tárhelykapacitással
  2. Domain cím – .hu / .eu / .com vagy egyéb domain cím
  3. Céges levelező fiókok – pelda@ceged.hu, teljeskörű beállítási segítséggel, Pápán és Győrben, akár személyesen is
  4. Prémium plugin licencek – pluginnak nevezzük a WordPress keretrendszerben készített weboldalak esetében a különböző funkciók beállítására alkalmazott programokat, amelyek egy része éves díj ellenében igénybevehető
  5. Folyamatos karbantartás – WordPress CMS frissítés, pluginok naprakészen tartása, sablonok naprakészen tartása, frissítésből származó esetleges hibajelenségek okának felkutatása és megszüntetése
  6. Weboldal vagy email rendszerrel kapcsolatos problémák rendkívül gyors elhárítása – mivel teljes munkaidőben rendelkezésre állunk, ezért a hiba észlelését követően, prioritás függvényében azonnal rendelkezésre állunk és nekilátunk a hiba elhárításának – indokolt esetben a feltüntetett munkaidőnkön kívül is
  7. Telefonos ügyfélszolgálat – a +36 20 508 8118 telefonszámunk minden munkanapon 8 és 16 óra között elérhető, azon kívül a hello@webfy.hu email fiókba várjuk ügyfeleink megkereséseit
  8. Tartalommódosítás – minden hónapban biztosítunk tartalommódosítást, csomagonként eltérő időtartamban

Kik veszik igénybe a weboldal üzemeltetés szolgáltatást?

A 2022-es eredményünk szerint 33 weboldalt adtunk át, amelyből 32 oldalt cégünk üzemeltet. Ez alapján kijelenthető, hogy az általunk elkészített oldalak 97%-át az átadást követően mi üzemeltetjük tovább: biztosítva a tárhelyet, a domain bérlést, a prémium licenceket, a karbantartást és a tartalommódosítást, mindezt telefonos kapcsolatfelvételi lehetőséggel minden munkanapon reggel 8 és délután 4 óra közötti idősávban.

Weboldal üzemeltetési szolgáltatásunkat igénybe veszi például: magán matematika tanár, több autósiskola, több szépségszalon, számos építőipari szolgáltatást nyújtó cég, elektronikai üzletház, bútor webshop, online óraüzlet, több kozmetikai terméket értékesítő webshop, kávéautomata üzemeltetéssel és értékesítéssel foglalkozó cég, vasipari gyártó, faipari gyártó és logisztikai cég, ingatlanközvetítő iroda, valamint milliárdos bevételű B2B kereskedelmi cég is. 

Ezek csupán kiragadott példák, de érzékelhető, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint jelentős bevételű vállalati szereplők is gazdagítják jelenlétükkel az üzemeltetési szolgáltatásunkat igénybe vevők körét.

Így lesz megtérülő befektetés a weboldal üzemeltetés szolgáltatásunk

Amennyiben még nem győztelek meg arról, hogy érdemes megbízható szakemberekre bízni vállalkozásod weboldalának üzemeltetését, akkor következzenek a számok:

Vegyük alapul egy építőipari vállalkozó ügyfelünket, akinek tevékenységéből adódóan bemutatkozó jellegű weboldala van német nyelven, .at domain végződéssel, mivel Ausztriában szeretne érvényesülni. 

Milyen kiadásai lennének éves szinten, amennyiben nem fizetne elő szolgáltatásunkra? Vegyük át tételesen az éves költségeket (2023. szeptemberi árak szerint):

webtárhely6 GB – Sybell webtárhely21.890 Ft + ÁFA*
domain.at – Sybell domain12.300 Ft + ÁFA**
Elementor Pronélkülözhetetlen plugin22.000 Ft + ÁFA (59 USD)
WP Rocketajánlott plugin22.000 Ft + ÁFA (59 USD)
eseti munkadíj (szerkesztés, karbantartás, levelezés konfiguráció stb.)éves szinten összesen 9 órával kalkulálva (éves szinten ennyit biztosítunk a csomaghoz) 9×5.000 Ft + ÁFA
= 45.000 Ft + ÁFA 
Összesen 123.190Ft + ÁFA**
* 6GB csomagajánlat létezik a szolgáltatónál, az általunk képzett konstrukció 5GB tárhelykapacitást biztosít.
** .hu domain esetében a domain éves bérlési költsége jelentősen alacsonyabb
***A fentebb látható táblázatban csupán két fizetős plugin éves díja szerepel. Az esetek jelentős részében szükség van további pluginokra is a funkciók helyes működéséhez, webshopok vagy katalógus oldalak esetében funkciók függvényében számuk tízes nagyságrendre tehető.

Az ügyfelünk kiadásai, ha előfizet a szolgáltatásunkra:

webtárhely5 GB – webtárhely (3db email fiókkal) 
domain.at – domain 
Elementor Pronélkülözhetetlen plugin 
WP Rocketajánlott plugin 
eseti munkadíj (szerkesztés, karbantartás, levelezés konfiguráció stb.)éves szinten összesen 9 órával kalkulálva (éves szinten ennyit biztosítunk a csomaghoz)   
Összesen 117.600Ft + ÁFA

A weboldal üzemeltetési szolgáltatásunkat azonban nem azért érdemes igénybe venni, mert versenyképes árat biztosítunk ügyfeleinknek. 

A legfontosabb érv a Hosting&Care szolgáltatás mellett, hogy előfizetőink tárhelyei egy központi rendszerben (ún. WHM-Web Hosting Manager) kerülnek ellenőrzésre általunk, így megelőzhetjük a tárhelyszintű problémákat vagy fennálló hiba esetén gyorsan közbeavatkozhatunk. 

A központosított tárhelykezelésnek, valamint annak köszönhetően, hogy a karbantartási munkálatokat időben elvégezzük, havonta felülvizsgáljuk a webhelyegészség állapotát és nem utólag, tűzoltó jelleggel járunk el, tudjuk biztosítani a weboldalak megbízható működését.

A karbantartásnak köszönhetően elkerülhetők a weboldalt támadó kéretlen behatolók, valamint a tartalommódosítási lehetőségnek köszönhetően kérés esetén még az adott munkanapon frissítjük az oldal tartalmát, így búcsút inthetünk a kellemetlen „bocsi, a weboldalon azok a két évvel ezelőtti árak” szituációknak. 

Ránk mindig számíthatsz, segíteni fogunk. A webfy.hu partner a weboldal üzemeltetésben.

Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal weboldal üzemeltetés témában is!

Amennyiben kérdésed merült fel a weboldal üzemeltetési szolgáltatásunkkal kapcsolatban, abban az esetben fordulj hozzánk a kapcsolat oldalon található elérhetőségeink valamelyikén vagy küldj üzenetet oldalunkról! A weboldal üzemeltetési csomagajánlatainkat ide kattintva találod, a vonatkozó Általános Szerződési Feltételeinket pedig ide kattintva éred el.