TOP 5 + 1 céges karácsonyi ajándékötlet

Facebook
Email
Kell egy olyan szuper ajándékötlet, aminek kivétel nélkül minden partner és kolléga örülhet.
céges karácsonyi ajándékötletek
Elekes Márton

Szia, Marci vagyok!

Amennyiben kérdésed van a cikk tartalmával kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal!

Tartalomjegyzék

Közeledik a karácsony és ilyenkor a legtöbb cégvezetőnek fejtörést okoz, hogy mivel lepje meg a legkedvesebb partnereit és/vagy mivel honorálja az alkalmazottai egész éves kemény munkáját. Mivel személyre szabott ajándékokra a legtöbbször nincs lehetőség, kell egy olyan szuper ajándékötlet, aminek kivétel nélkül mindenki örülhet. 

Az biztos, hogy a szokásos, logózott tárgyaknak kevesen örülnek, így sokszor csak a műanyag hulladék mennyisége növekszik általuk, a munkatársak elégedettsége nem. Ha idén olyan ajándékot szeretnél választani, ami biztosan nem fog a kukában landolni, akkor most adunk néhány tippet!

Adj élményt!

Az élmények általában a legemlékezetesebb ajándékok, amelyek sokáig velünk maradnak. Egy két fős vacsorának vagy bármilyen gasztro fókuszú programnak (pl. egy borkóstoló vagy főzőiskola) biztosan mindenki örülni fog. A különböző kulturális programok (pl. egy koncert vagy színházjegy) akár még egyfajta csapatépítőként is szolgálhatnak, ha egymás mellé kapják az alkalmazottak a helyeket. Ha pedig igazán nagy volumenű ajándékra készülsz, akkor egy külföldi vagy belföldi utazással, vagy egy wellness hétvégével is megajándékozhatod a kollégákat.

Hagyd, hogy ők válasszanak!

Egy vásárlási utalvány – bár igaz, hogy kissé személytelen – az egyik leghasznosabb és leghálásabb ajándék: biztosan nem fogsz vele mellélőni. Az elektronikai üzletek, drogériák vagy akár egy, a munkahelyhez közeli pláza kínálatából például mindenki tud majd valamit választani magának, amivel elégedett lesz.

Ajándékötlet gourméknak

Számos cég kínál logózott ajándékcsomagokat a legfinomabb falatokkal: prémium csokoládékkal, kekszekkel és likőrökkel, különleges teákkal és kávékkal, kézműves sörökkel, finom borokkal, minőségi lekvárokkal, mézekkel és egyéb nyalánkságokkal. Fontos: ebben az esetben elengedhetetlen, hogy minőségi termékeket rejtsen az ajándékkosár!

TIPP: Válassz olyan csomagot, amiben többségében vagy kizárólag magyar kistermelői termékek találhatóak!

Kézműves ajándékok

Még egy klassz ajándékötlet, ami a magyar kisvállalkozókat támogatja: a kézműves szappanok, füzetek, kerámiák, bőr termékek, natúrkozmetikumok és egyéb használati- és dísztárgyak nem csak egyediek, de értékes ajándéknak is számítanak.

Ajándékozz szabadságot!

Végül, de nem utolsó sorban: ajándékozz egy plusz szabadnapot az alkalmazottaidnak a jövő évre! Ezzel a meglepetéssel biztosan elsöprő sikert fogsz aratni. 😉

+1 Jótékonykodj!

Az ajándékokra szánt összeg egy részéből támogass egy – akár a kollégák által kiválasztott – szervezetet! Tegyél egy apró üdvözlőkártyát a csomag mellé, amin jelzed ezt a gesztust az ajándékozottak számára.